Rotis brød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Rør mel og vand sammen til en dej og kom olien i. Ælt dejen i 8 - 10 minutter, indtil den er helt smidig. Lad dejen hvile under et fugtigt klæde i ca. 1 time. Rul dejen ud og del den i 14 tynde skiver. Rul disse tyndt ud som til pandekager. Steg dem gyldne på begge sider i lidt olie på en varm pande. Serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 10235 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne