Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydderiboller

Krydderiboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Jyttemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 dl.vindruekerneolie
225 Jyttemel
1 spsk.sukker
1 spsk.kanel
1 lille æble
0.5 tsk.stødt nellike
0.5 tsk.stødt ingefær
0.5 tsk.kardemomme
1 dl.æblemos (uden sukker)
35 g.gær
0.5-1 dl.vand
 


Opskrift:

Gæren udrøres med lidt af vandet. De tørre ingredienser blandes. Æblet rives og blandes med gær, olie, vand og æblemos. Det hele røres sammen til dejen opnår konsistens som en tyk og lidt tung sandkagedej. Dejen kommes i papirs- eller metalforme, en stor spsk i hver. Stilles til hævning et lunt sted i 10 - 15 minutter og bages ved 210° i ca. 10 - 15 minutter. Smager dejligt lune, med mælkefri margarine. Fedtstoffet fremhæver krydderismagen. Bollerne kan fryses, men de skal lunes ved servering, da de ellers let smuldrer.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18237 gange,
og udskrevet 287 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Jyttemel er noget særligt glutenfrit mel, som bl.a. Irma forhandler


leomor  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er Jyttemel?(der står 225g)