Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gode solide madbrød

Gode solide madbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
140 g.kartoffelmel
130 g.boghvedemel
65 g.rismel
1 dl.knust boghvede
1 dl.hel boghvede
1 dl.hørfrø
2 dl.vand
1 stort æble
2 spsk.bagepulver
1 spsk.johannesbrødkernemel
1 tsk.salt
0.5 dl.olie
1 dl.vand
 


Opskrift:
Melsorterne blandes med johannesbrødkernemel, bagepulver og salt. Hørfrøene koges i 2 dl vand i 3 - 4 minutter, og hældes op i et bagefad til let afkøling. Herefter tilsættes et findelt æble samt olie. Det blandede mel tilsættes lidt efter lidt, tilsæt den ene dl vand, men vær opmærksom på, at dejen skal være ret klæbrig. Skulle dejen klæbe for meget på hænderne, kan det hjælpe at komme olie eller vand på hænderne. Der bliver ca. 10 boller. Tryk dem en smule flade og pensl med vand tilsat lidt olie. Bages i forvarmet ovn ved 200° i 15 - 20 minutter.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17752 gange,
og udskrevet 131 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu