Melsorterne blandes med johannesbrødkernemel, bagepulver og salt. Hørfrøene koges i 2 dl vand i 3 - 4 minutter, og hældes op i et bagefad til let afkøling. Herefter tilsættes et findelt æble samt olie. Det blandede mel tilsættes lidt efter lidt, tilsæt den ene dl vand, men vær opmærksom på, at dejen skal være ret klæbrig. Skulle dejen klæbe for meget på hænderne, kan det hjælpe at komme olie eller vand på hænderne. Der bliver ca. 10 boller. Tryk dem en smule flade og pensl med vand tilsat lidt olie. Bages i forvarmet ovn ved 200° i 15 - 20 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 18134 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider