Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flûteboller

Flûteboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3-4 dl.vand
3 tsk.bagepulver
100 g.hel hirse
130 g.majsmel
100 g.boghvedemel
50 g.knust hørfrø
50 g.kartoffelmel
100 g.reven gulerod
1 tsk.salt
 


Opskrift:

Hirsen gives et opkog i rigeligt vand, og henstår 10 - 15 minutter med låg på. Imens blandes de øvrige ingredienser. Den kogte hirse skylles i en sigte under rindende koldt vand, således at det slimede skylles af. Hirsen afdryppes godt og tilsættes de øvrige ingredienser. Herefter tilsættes vandet, således at dejen fremstår som en tyk sandkagedej og dejen formes med en spiseske til frikadellestørrelse og sættes på bageplade. Bages ved 200° midt i ovnen i ca. 20 minutter. Dejen kan eventuelt tilsættes krydderier som estragon, persille, timian eller dild. Som sådanne er de meget delikate til suppe eller pålægsbrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15192 gange,
og udskrevet 138 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu