Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Boller med fennikel og mandler

Boller med fennikel og mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.rismel
75 g.hirsemel
100 g.kikærtemel
50 g.Maizena majsstivelse
2 dl.æblemos (uden sukker)
3 tsk.bagepulver
2 tsk.sukker
2 tsk.salt
½ tsk.fennikelfrø
30 g.solsikkekerner
30 g.mandler
50 g.revet rå æble
1-1½ dl.vand
 
Opskrift:
Alle de tørre dele blandes (mandlerne hakkes groft, det er ikke nødvendigt at smutte dem). Herefter tilsættes æblemos og vand. Det hele røres til en tyk men ikke for tung sandkagedej. En stor spsk dej kommes i papirs- eller metalforme. Sættes til hævning et lunt sted i 10 - 15 minutter.

Bages ved 210° i 10 - 15 minutter.

Bollerne er velegnede til madbrød. De skal serveres friskbagte eller lune. Man kan udskifte krydderierne med fx estragon, dild, kørvel, persille eller purløg, alt efter hvilke retter, brødene skal bruges til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25230 gange,
og udskrevet 441 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu