Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikansk brød

Amerikansk brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :





Ingredienser:
3 mellemstore rå kartofler
2.5 dl.vand
 
 Surdej:
2 dl.kartoffelvand
1 tsk.sukker
5 g.gær
100 g.hvedemel
 
 Dej:
 surdej
10 g.gær
3 dl.håndvarmt vand
0.5 spsk.salt
625 g.hvedemel
 


Opskrift:

Skræl kartoflerne og riv dem groft. Bland vand og kartofler og lad det stå 3 timer. Si det og gem vandet. Rør surdejen sammen. Dæk den til og lad den stå i stuetemperatur i 2 døgn. Rør surdejen sammen med smuldret gær, vand, salt og så meget mel, at dejen slipper skålen. Ælt dejen rigtig godt sammen på bordet. Lad den hæve lunt tildækket i skålen 1 time. Ælt dejen let igennem og form den til et stort brød. Lad det efterhæve 20-30 min. på bagepladen. Bages ved 200° i 35-40 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 28936 gange,
og udskrevet 212 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hehe det mig  -  0000-00-00 00:00:00
føøj hvor det lugter . men mor har et nyt trick!!!!