Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rugboller med honning

Rugboller med honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1.5 l.lunken vand
50 g.gær
1 tsk.salt
2 spsk.honning
3 spsk.olivenolie
2 dl.knækkede rugkerner
400 g.rugmel
400 g.hvedemel
 


Opskrift:

Rør gæren ud i det lunkne vand, og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen med det mel, som den nu kan tage. Lad være at bruge det hele fra starten. Lad dejen hæve tildækket ca. 1 time til det har nået dobbelt størrelse. Ælt herefter dejen godt igennem igen og form den til 25 boller. Lad bollerne efterhæve i ca. 20 min. Bages ved 225° i ca. 20 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (14 stemmer)

Opskriften er vist 13524 gange,
og udskrevet 503 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-03-07 21:08:08
alt for meget vand.....


Eva  -  2009-03-18 07:55:18
giv kernerne et opkog og lad dem afkøle. Så bliver bollerne ikke tørre og brug så kun 4 dl vand udover de 2 dl vand kernene er kogt i. Så bliver de bare rigtig gode.


Anette  -  2008-12-20 23:01:34
Hvis man undlader de knækkede rugkerner, så skal der kun bruges ½ L vand, og de skal kun bages ca 10 min, ved 200 grader (varmluft). Super lækre boller..!! :o)


eml  -  0000-00-00 00:00:00
½ l lunkent vand må være rigeligt. Smager ellers Ok.