Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerods-rugboller som brydebrød

Gulerods-rugboller som brydebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 dl.Vand
50 g.Gær
2 tsk.Sukker
1.5 tsk.Salt
2 spsk.olie
1 Reven gulerod
250 g.Rugmel
150 g.Grahamsmel
600 g.Hvedemel
 


Opskrift:

Gæren udrøres i lunken vand, og de øvrige ingredienser tilsættes - hold lidt af melet tilbage. Dejen æltes godt (ca 200 tag). Hæver et lunt sted til dobbelt størrelse (45-60 min) tildækket. Tryk luften ud af dejen og formes til 22 boller. Bollerne sættes med ca 1 cm's afstand, så de hæver sammen til et smmenhængende brød. Kan pensles med sammenpisket æg, surmælksprodukt eller kaffe. Bages ved 200 grader i ca 20 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 16088 gange,
og udskrevet 561 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-12-13 12:37:38
T betyder vist tsk. og tb. må være spsk. en spsk. olie vejer omkring 14 g.


  -  2008-11-25 16:31:58
hvad betyder 2 tb olie ?


Line  -  2008-04-15 18:46:57
Jeg bruger denne opskrift uden grahamsmel...og erstatter meget af hvedemelet med mere rugmel,havregryn og femkornsblanding fra urtekram som består af frø og kerner.......det smager også fantastisk. Desuden fryser jeg altid en portion færdige boller så jeg har til en anden gang.


Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig god opskrift...