Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosinbrød med Nødder

Rosinbrød med Nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
650 g.Hvedemel
50 g.Gær
2 dl.Mælk ( lunken )
75 g.Smør eller Bagemargarine
100 g.Sukker
100 g.hakkede Hasselnødder
150 g.Rosiner
0.5 dl. Rom ( eller 0.5 dl. vand med lidt Romessens )
1 Æg
0.5 tsk.Salt
 


Opskrift:

Rosinerne sættes i i blød med Rommen 15 - 20 min. Gæren udrøres med ½ delen af den lunkne Mælk Smørret smeltes i den anden ½ del af Mælken som køler ned til ikke over 30 Grader og det hele røres sammen og æltes til en ikke for fast smidig Dej som formes til en kugle som stilles til hævninget lunt sted 1½ Time eller til den er blevet dobbel så stor Dejen gennemæltes nu godt og deles i 3 lige store dele som udrulles til 3 pølser ca. 50 cm lange , flettes til en fletning som trykkes godt sammern i enderne og sættes på et stykke bagepapir på en Bageplade , pensles med Mælk og efterhæver ca. 20 min. Ovnen opvarmes til ca. 180 Grader Bages i 30 til 45 min. ( skal lyde hult nå man banker på Undersiden ) Er velegnet til Morgenbordet eller som Kaffebrød blot smurt med Smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6708 gange,
og udskrevet 169 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu