Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyrkiske brød

Tyrkiske brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
1 æg
2 spsk.olie
500 g.hvedemel
 
 Pensling:
1 æg
1 dl.yoghurt
1 spsk.olie
 
 Drys:
 sesamfrø tørrede krydderurter eller revet ost
 


Opskrift:

Gær, vand, sukker, salt og olie piskes godt sammen. Melet tilsættes, og dejen æltes færdig. Den hæver tildækket og lunt i 45 min. Del dejen i 12 stykker, og form hvert af dem til en bolle. Bollerne trykkes meget flade (mindre end 1 cm) og lægges på plader med bagepapir. Dæk med plastfolie, og lad brødene hvile i 10 min.

Æg, yoghurt og olie piskes sammen Brødene trykkes endnu mere flade med fingerspidserne. De pensles tykt med yoghurtblandingen. Drys med sesamfrø el. lign. Bages 10-12 min. ved 250° højt i ovnen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (16 stemmer)

Opskriften er vist 12600 gange,
og udskrevet 436 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Celina  -  2007-02-19 17:03:20
Hvorfor skal man bruge yoghurt til pensling, er det da godt ?


Helene  -  2007-02-18 16:01:33
de er bare super gode!!