Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Korenderbrød

Korenderbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.hvedemel
200 g.Smør
1 dl.Sukker
150 g.Korender
 


Opskrift:

Læg melet i en bunke på bordet. Hak fedtstoffet un i melet og tilsæt sukkeret. Ælt dejen hurtigt sammen. Skyl og tør korenderne. Vend dem i en spsk mel, før de æltes ind i dejen, der sættes koldt (i et par timer). Form dem til små kugler eller skær dem i skiver og læg dem på en smurt plade.

Bages ved 225° i 10 minutter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7112 gange,
og udskrevet 86 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu