Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Korenderbrød

Korenderbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.hvedemel
200 g.Smør
1 dl.Sukker
150 g.Korender
 
Opskrift:
Læg melet i en bunke på bordet. Hak fedtstoffet un i melet og tilsæt sukkeret. Ælt dejen hurtigt sammen. Skyl og tør korenderne. Vend dem i en spsk mel, før de æltes ind i dejen, der sættes koldt (i et par timer). Form dem til små kugler eller skær dem i skiver og læg dem på en smurt plade.

Bages ved 225° i 10 minutter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7543 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu