Rør hvedeklid med kærnemælk. Dæk skålen med alufolie og lad det trække i køkkenet 1 døgn.
Udrør gæren med lunkent vand og tilsæt surdejen sammen med de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem. Sæt den lunt til hævning, tildækket, et lunt sted i ca. 45 min.
Slå dejen ned, d.v.s. ælt den igennem så luften presses ud. Form dejen til et rundt brød og læg det på en plade med bagepapir.
Efterhæver ca. 15 min.
Tænd ovnen og indstil den på 200° . Rids brødet som et kryds. Sæt det på nederste ovnribbe og bag det ca. 30 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5978 gange, og udskrevet 89 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider