Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syrnet klidbrød

Syrnet klidbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Surdej
75 g.hvedeklid
2.5 dl.kærnemælk Dej
3 dl.lunkent vand
50 g.gær
 surdej
1 spsk.olie
1 spsk.salt
200 g.grahamsmel
500 g.hvedemel
 


Opskrift:

Rør hvedeklid med kærnemælk. Dæk skålen med alufolie og lad det trække i køkkenet 1 døgn. Udrør gæren med lunkent vand og tilsæt surdejen sammen med de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem. Sæt den lunt til hævning, tildækket, et lunt sted i ca. 45 min. Slå dejen ned, d.v.s. ælt den igennem så luften presses ud. Form dejen til et rundt brød og læg det på en plade med bagepapir. Efterhæver ca. 15 min. Tænd ovnen og indstil den på 200° . Rids brødet som et kryds. Sæt det på nederste ovnribbe og bag det ca. 30 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5415 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu