Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hørfrøbrød med kærnemælk

Hørfrøbrød med kærnemælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hørfrø

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.kærnemælk
5 dl.vand
75 g.gær
40 g.salt
2 tsk.sukker
200 g.hørfrø
1500 g.hvedemel
 


Opskrift:

Kærnemælk og vand lunes til ca. 37 grader C gæren udrøres deri og salt, sukker og hørfrø tilsættes og det røres godt sammen. Melet tilsættes lidt efter lidt og dejen æltes til den er glat og blank. Dejen sættes til efterhævning i ca. 45 min.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og slå dejen ned. Del dejen i 6 stykker og lav to fletbrød deraf. Lad fletbrødene efterhæve i ca. 15 min og pensl dem med et sammen pisket æg.

Bag dem ca. 30 min ved 180 – 200 grader C.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10822 gange,
og udskrevet 162 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu