Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodsbrød med valnøddekerner

Gulerodsbrød med valnøddekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.hvedemel
50 g.gær
6 dl.vand
250 g.revne gulerødder
200 g.valnøddekerner
3 tsk.havsalt
 
 Pynt:
 sammen pisket æg
 


Opskrift:

Valnøddekerner piskes let over svag varme på en tør pande, afkøles og hakkes groft. Gulerødderne rengøres og rives fint. Gæren udrøres i håndvarmt vand. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til den er ensartet. Stilles til hævning et lunt sted - til dobbelt størrelse ca. 1 time. Dejen slåes sammen, deles i tre lige store stykker, som formes til kugler, der hviler 3-5 minutter. dejkuglerne trykkes flade og formes til brød, der lægges på en smurt bageplade. Efterhæver et lunt sted, til dobbelt størrelse i ca. 30 minutter. Pensles med sammen pisket æg og ridses på skrå. Bages på nederste rille i en 200 grader varm ovn i 30 - 40 minutter







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9240 gange,
og udskrevet 350 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ulla  -  0000-00-00 00:00:00
valnøddekerner er i et ord


  -  0000-00-00 00:00:00
og det er sammenpisket også


Ulla  -  0000-00-00 00:00:00
valnøddekerner er i et ord