Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Boller med majs- og soyamel

Boller med majs- og soyamel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2.5 dl.varmt vand
3 spsk.fromage fraise
2 spsk.tidselolie
3 spsk.knækkede boghvedekerner
25 g.gær
 
425 g.hvedemel
50 g.økologisk majsmel
50 g.økologisk soyamel
1 tsk.salt
0.25 tsk.stødt fennikel
 Evt.lidt fint revet gulerod og/eller squash
 
 Pensling:
 En blanding af fromage fraise og tidselolie evt. tilsat et drys allehånde og koriander
 


Opskrift:

Ingredienserne til og med gær blandes og venter 5-10 minutter. Resten af ingredienserne blandes i og dejen æltes godt igennem. Hæver i ca. 50 min. Æltes godt igen - der kan evt. iblandes lidt fint revet gulerod og/eller squash. Formes til boller. Hæver ca. 35 min. Pensles. Bages i en forvarmet ovn ved 185 grader i 15-20 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14635 gange,
og udskrevet 158 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu