Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bradepanderuder

Bradepanderuder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.lunkent vand
50 g.gær
1.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
200 g.groft rugmel
400 g.hvedemel
 


Opskrift:

Vand og gær røres sammen. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen slås igennem med en ske. Dejen skal være ret fugtig. Stilles til hævning ca. 1 time. Dejen slås ned og trykkes ud i en smurt bradepande (ca. 30 x 40 cm). Skæres igennem i 16 firkanter. Efterhæver ca. 20 min. Bagetid: ca. 25 min ved 200 grader.

Tips:

Brødene skal være ret flade med sprød skorpe og lidt krumme




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14294 gange,
og udskrevet 173 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu