Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marineret lammekød på spid med safranris

Marineret lammekød på spid med safranris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.mørt lammekød
 
 Marinade
0.5 dl.rødvin
0.5 dl.olivenolie
0.5 tsk.oregano
1 fedhvidløg
0.5 tsk.peber fra kværn
250 g.store champignoner
2 peberfrugter
3 tomater
 
 Safranris:
2 skalotteløg
30 g.smør
2 dl.lange ris
5 dl.bouillon
 groft salt
 peber fra kværn
0.5 g.safran
2 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Skær lammekødet i stykker på størrelse med valnødder. Bland marinaden. Læg kødet i marinaden i et par timer eller helst til næste dag.

Rans skalotteløgene og tern dem. Svits løgene i smørret. Kom risene i og svits dem. Hæld bouillonen i lidt ad gangen. Lad det småkoge til risene er møre. Smag til med salt og peber. Kom safran i lige før det er kogt færdigt. Smag risene til med citronsaft.

Rens champignonerne og peberfrugterne Skær peberfrugterne i stykker og tomaterne i både. Sæt kødstykkerne på grillspid. Sæt champignon, peberfrugt og tomatbåde ind imellem kødstykkerne. Grillsteg kødet i ca. 5 minutter på hver side på en grillrist. Placer risten ca. 5 cm fra varmekilden. Skær resten af champignonerne, peberfrugterne samt tomaterne i småstykker og bland dem i risene. Lad risene småkoge endnu nogle minutter til peber og champignon er møre, men stadig lidt sprøde.

Servér spiddene ovenpå safranrisene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7034 gange,
og udskrevet 131 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu