Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Estofado de Carnero

Estofado de Carnero, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :


Estofado de Carnero, billede 4 Estofado de Carnero, billede 1 Estofado de Carnero, billede 2 Estofado de Carnero, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.lammebov i tern
 salt
 peber
2-3 små tørrede, groftknuste chili eller 1 spsk cayenne
1 hakket løg
2 fedknust hvidløg
0.25 tsk.stødt nellike
0.25 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 et par hele kanelstænger
25 g.smuttede mandler
25 g.lyse rosiner
1 ds.hakkede flåede tomater
2.5 dl.grøntsagsbouillon
1 dl.tør sherry
1 spsk.rødvinseddike
3-4 smålaurbærblade
 


Tilbehør:
ris og squash.
Opskrift:

Dæk kødet med koldt vand, tilsæt lidt salt og peber og kog kødet - uden låg - til vandet er fordampet, og kødet snurrer i sit eget fedt. Dæmp varmen mod slutningen og tag kødet op, når det er gyldent.

Kom chili el. cayenne, løg, hvidløg og krydderier samt kanelstænger, mandler og rosiner i gryden og rist det hele under omrøring. Bland tomaterne i, kog det hele tykt og tilsæt bouillon, sherry samt vineddike.

Læg kødet i saucen sammen med laurbærbladene og lad retten snurre yderligere 10-20 minutter, til kødet er mørt, smag til med yderligere krydderier.

Server med ris og squash.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 36648 gange,
og udskrevet 388 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu