Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Irsk fuldkornsbrød

Irsk fuldkornsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Irland

IrlandIndsendt :





Ingredienser:
175 g.fuldkornshvedemel
300 g.hvedemel
1 tsk.natron
1 tsk.bagepulver
1 tsk.salt
2.5 dl.kærnemælk
 


Opskrift:

Bland fuldkornsmel og hvedemel i en skål med natron, bagepulver og salt. Lav en fordybning i midten og kom kærnemælken i. Ælt dejen godt sammen. Form dejen til en rund, flad bolle og læg den på bagepapir på en plade, skær et kryds i brødet og bag det ved 225 grader i ca. 30 min.

Tips:

Da brødet ikke skal hæve, er det hurtigt at lave. Brødet smager bedst nybagt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 11949 gange,
og udskrevet 336 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mig igen  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv det dog..Det er for lækkert! Ligesom dig!!! :-D


Mig  -  0000-00-00 00:00:00
Dejligt irsk