Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Irsk fuldkornsbrød

Irsk fuldkornsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Irland

IrlandIndsendt :



Ingredienser:
175 g.fuldkornshvedemel
300 g.hvedemel
1 tsk.natron
1 tsk.bagepulver
1 tsk.salt
2.5 dl.kærnemælk
 
Opskrift:
Bland fuldkornsmel og hvedemel i en skål med natron, bagepulver og salt. Lav en fordybning i midten og kom kærnemælken i. Ælt dejen godt sammen. Form dejen til en rund, flad bolle og læg den på bagepapir på en plade, skær et kryds i brødet og bag det ved 225 grader i ca. 30 min.

Tips:

Da brødet ikke skal hæve, er det hurtigt at lave. Brødet smager bedst nybagt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 12353 gange,
og udskrevet 356 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mig igen  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv det dog..Det er for lækkert! Ligesom dig!!! :-D

Mig  -  0000-00-00 00:00:00
Dejligt irsk