Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Julegrovbrød

Julegrovbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.hel boghvede
100 g.fuldkornshvedemel
4 dl.kogende vand
 
1.5 dl.ymer eller youhurt
50 g.gær
1.5 tsk.salt
1 spsk.honning eller sirup
1 spsk.olie
250 g.groft rugmel
500 g.hvedemel
 


Opskrift:

Boghvede, fuldkornshvedemel og kogende vand røres sammen og står et par timer. Ymer og gær røres i. Salt, honning, olie og safir hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Dejen slås ned og formes til 1 eller 2 brød. Efterhæver et lunt sted ca. 20 min. Bagetid: 35-45 min. på nederste ovnribbe ved 200 grader, afhængig om der bages 1 eller 2 brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9144 gange,
og udskrevet 157 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er der specielt "julet" ved dette brød?