Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havreskorper

Havreskorper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.havregryn
240 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1.5 dl.sukker
1 tsk.vanillesukker
0.5 tsk.salt
2 æg
1 dl.fromage fraise (alternativ ymer/tykmælk)
3 spsk.kakao
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 225 grader. Bland de tørre ingredienser. Rør æg og mælkeprodukt i. Ælt det hele sammen til en klump. Lav tre smalle, aflange baner (på et meldrysset bord) og læg dem på en bageplade. Bag midt i ovnen i ca. 15 min. Tag pladen ud og skær dejen i mindre, skrå stykker med en skarp kniv. Bag kagerne i ovnen med snitfladen opad i ca. 10 min. Åbn ovndøren på klem, sluk ovnen og lad kagerne stå et par timer og tørre. Kom dem i en kagedåse.

Tips:

Disse kager kan umiddelbart virke temmeligt hårde, men jeg har opdaget, at de er særdeles velegnede til at dyppe i kaffen, så smager de rigtig godt og mætter pga. havregrynene. Det er et godt alternativ til småkager, og de kan minde om de italienske biscotti-kager. Der bliver ca. 35-40 stk. ud af denne opskrift. I stedet for kakao kan dejen smages til med kardemomme, kanel etc. hvilket jeg godt nok ikke har prøvet selv. Du kan også bage dem uden kakao.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6948 gange,
og udskrevet 86 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu