Grahamsboller med revet squash

Grahamsboller med revet squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 dl.lunkent vand
2 dl.skummetmælk
30 g.gær
1 spsk.honning
1.5 tsk.salt
150 g.grahamsmel
250 g.groft revet squash
600 g.hvedemel
 Evt.lidt ekstra mel efter første hævning
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Vand og mælk lunes. Gæren røres ud heri. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem. Dejen hæver tildækket ca. 1 time. Dejen tages ud på bordet. Yderligere hvedemel æltes i dejen til den har en passende konsistens. (Skal være fugtig). Der formes 24 boller, som efterhæver ca. 15 min. Bollerne pensles med æg. Bages ca. 18 min. v/200°C midt i ovnen.


karakterer:
Opskriften er vist 18145 gange,
og udskrevet 1175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Maiken   -  2010-11-11 11:07:07
Da jeg ikke lige havde squash i huset,brugte jeg gulerødder i stedet. Det gav et ganske godt resultat

Jeanette  -  2009-10-04 15:27:59
Jeg har prøvet at skifte squash ud med revet græskarkød - det virker også fint :-)

Mette mus  -  0000-00-00 00:00:00
mums siger jeg bare