Grahamsbrød, Groft
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i vandet. Tilsæt mælk, salt, sukker, olie og grahamsmel lidt efter lidt. Dejen arbejdes igennem til den er glat og blank. Hvedemel tilsættes, så meget som den kan tage. Den æltes godt igennem og stilles til hævning 45 min. tildækket med fugtigt klæde. Arbejdes igennem, formes til et rundt brød og efter hæver på en smurt bageplade i 10 -15 min. Snittes og pensles med pisket æg og bages nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min.
|
|
Opskriften er vist 16071 gange,
og udskrevet 451 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne