Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grahamsbrød, Groft

Grahamsbrød, Groft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
40 g.gær
2 dl.lunkent vand
1 dl.kærnemælk
1.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
2 spsk.olie
125 g.grahamsmel
125 g.fuldkornsmel
225 g.hvedemel
 


Opskrift:

Gæren udrøres i vandet. Tilsæt mælk, salt, sukker, olie og grahamsmel lidt efter lidt. Dejen arbejdes igennem til den er glat og blank. Hvedemel tilsættes, så meget som den kan tage. Den æltes godt igennem og stilles til hævning 45 min. tildækket med fugtigt klæde. Arbejdes igennem, formes til et rundt brød og efter hæver på en smurt bageplade i 10 -15 min. Snittes og pensles med pisket æg og bages nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 13567 gange,
og udskrevet 409 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu