Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dansk grahamsbrød

Dansk grahamsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
1 dl.lunkent vand
5 dl.tykmælk (stuetemperatur)
1 spsk.olie
2 tsk.salt
1 dl.sojamel
8 dl.grahamsmel
3.5 dl.hvedemel
 


Opskrift:

Smuldr gæren i dejfadet. Hæld vandet over og rør rundt, til gæren er opløst. Hæld tykmælk og olie ved og derefter salt, sojamel og grahamsmel. Rør og ælt dejen godt og bland hvedemelet i i små portioner ad gangen. Hæver til knap dobbelt størrelse eller i ca. 45 min. Hæld dejen ud på bagebordet og ælt resten af melet i. Form den til to glatte brød. Læg dem på tværs på en bageplade dækket med bagepapir eller i en bradepande. Hæver i ca. 30 min. Lav evt. et par snit i brødene med en skarp kniv. Bages i den nederste del af ovnen ved 200º i ca. 30 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15521 gange,
og udskrevet 248 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu