Grahamsmel og kærnemælk røres sammen og står tildækket 1-2 døgn.
Gæren opløses i vandet. Surdej, salt, grahamsmel og hvedemel tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned og formes til et brød. Efterhæver på pladen ca. 30 min.
Brødet ridses og bages ca. 35 min ved 200 grader. Køles af på en rist med bunden i vejret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12602 gange, og udskrevet 247 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider