Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grahamsbrød med surdej

Grahamsbrød med surdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandKilde : Forbrugernes Hus

Indsendt :





Ingredienser:
3.5 dl.grahamsmel
2.5 dl.kærnemælk
 
50 g.gær
1.5 dl.lunkent vand
2 tsk.salt
4 dl.grahamsmel
2.5 dl.hvedemel
 


Opskrift:

Grahamsmel og kærnemælk røres sammen og står tildækket 1-2 døgn. Gæren opløses i vandet. Surdej, salt, grahamsmel og hvedemel tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Dejen slås ned og formes til et brød. Efterhæver på pladen ca. 30 min. Brødet ridses og bages ca. 35 min ved 200 grader. Køles af på en rist med bunden i vejret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11327 gange,
og udskrevet 208 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu