Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grahamsbrød med surdej

Grahamsbrød med surdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandKilde : Forbrugernes Hus

Indsendt :



Ingredienser:
3.5 dl.grahamsmel
2.5 dl.kærnemælk
 
50 g.gær
1.5 dl.lunkent vand
2 tsk.salt
4 dl.grahamsmel
2.5 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Grahamsmel og kærnemælk røres sammen og står tildækket 1-2 døgn. Gæren opløses i vandet. Surdej, salt, grahamsmel og hvedemel tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time. Dejen slås ned og formes til et brød. Efterhæver på pladen ca. 30 min. Brødet ridses og bages ca. 35 min ved 200 grader. Køles af på en rist med bunden i vejret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12602 gange,
og udskrevet 247 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu