Fyld gæren i en røreskål, og rør den ud i lidt af vandet.
Tilsæt resten af vandet, olie, salt og mel, og ælt i mindst 5 minutter - brug ev.
Form dejen til 4 brød, og læg dem med ca. 2 centimeters afstand på en bageplade med bagepapir.
Skær brødene næsten igennem til i alt 16 små sammenhængende brød.
Lad brødene hæve i ca. 30 minutter.
Pensl brødene med æg og drys dem over med fuldkornsmel.
Sæt bagepladen i en kold ovn på midterste ribbe.
Tænd for ovnen.
Sluk for ovnen efter ca. 25 minutter, og lad brødene stå 5 minutter i eftervarmen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6622 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
Torben - 0000-00-00 00:00:00 Jeg er ny i bagefaget, og synes der mangler en temperatur brødet skal bages ved...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider