Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Små fulkornsbrød

Små fulkornsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
4 dl.lunken vand
3 spsk.olie
100 g.fuldkornshvedemel
2 tsk.salt
600 g.hvedemel
 
 Pensling:
 Æg
 Fuldkornshvedemel
 


Opskrift:

Fyld gæren i en røreskål, og rør den ud i lidt af vandet. Tilsæt resten af vandet, olie, salt og mel, og ælt i mindst 5 minutter - brug ev. Form dejen til 4 brød, og læg dem med ca. 2 centimeters afstand på en bageplade med bagepapir. Skær brødene næsten igennem til i alt 16 små sammenhængende brød. Lad brødene hæve i ca. 30 minutter. Pensl brødene med æg og drys dem over med fuldkornsmel. Sæt bagepladen i en kold ovn på midterste ribbe. Tænd for ovnen. Sluk for ovnen efter ca. 25 minutter, og lad brødene stå 5 minutter i eftervarmen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6274 gange,
og udskrevet 97 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Torben  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg er ny i bagefaget, og synes der mangler en temperatur brødet skal bages ved...