Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Filonebrød

Filonebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Fordej:
400 g.hvedemel
2 dl.vand
1 g.gær
 
 Grunddej:
800 g.italiensk hvedemel
600 g.fordej
600 g.grov durummel
20 g.gær
20 g.salt
1 l.vand
 


Opskrift:

Alle ingredienser blandes i en skål og køres med dejarm i 4 min. i 1 gear. Derefter køres det i 8 min i 2. gear Dejen tilles på køl i en stor olieret plastskål med låg indtil næste dag.

Dejen henstår ca. 1½ time i stuetemperatur til den er ca. 20 graden.

Den stilles i ovn (evt. på en stenplade) ved 240 grader. Efter 15 min. skrues ned til 200 grader.

Det bages ca. 45 min til brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14107 gange,
og udskrevet 176 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-02-18 21:29:35
Den opskrift forstår jeg ikke


Ole P  -  2007-09-27 16:46:16
Der mangler noget helt afgørende i behandling af fordej og grunddej. Hævning skal ske koldt over flere dage! Dey er vidst en ommer!


Jesper Rosenkvist  -  0000-00-00 00:00:00
Fra Italien