Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fennikelbrød

Fennikelbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
300 g.sigtemel
200 g.hvedemel
2.5 dl.lunkent vand
30 g.gær
1 dl.ymer med stuetemperatur
75 g.blødt smør
1 æg
2 tsk.stødt tørret fennikel
2 spsk.salt
 


Opskrift:

Gæren røres ud i det lunkne vand. Ymer, smør, fennikel og salt tilsættes i nævnte rækkefølge. Sigtemel og det meste af hvedemelet tilsættes, og dejen samles. Dejen æltes færdig på bordet, med så meget hvedemel den kan tage uden at blive tør. Dejen skal være let og smidig.

Dejen stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.

Dejen slås ned, og formes til 2 runde brød, som lægges i en springform på ca. 20-25 cm. Stilles til efterhævning ca. 45 min.

Brødet pensles med sammenpisket æg, og bages 40 min. ved 200 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13150 gange,
og udskrevet 241 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gerda  -  2019-07-24 22:04:06
Mine brød ville ikke hæve men udover den salte smag, smager de godt.