Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Croissanter med dild

Croissanter med dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.mælk
2 spsk.tørret dild
1 tsk.salt
450 g.hvedemel
200 g.blødt smør
 


Opskrift:

Smuldr gæren i mælken der er lunet sammen med smørret og tilsæt salt samt tørret dild. Drys mel i og ælt dejen godt. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse og slå derefter dejen ned. Ælt dejen og rul den ud på et melet bord så den fremstår som en cirkel. Del denne dej i 8 trekanter. Rul trekanterne sammen så de får form som croissanter og lad dem hvile på dejsnipperne. Pensl med æg og drys evt. med lidt tørret dild ovenpå. Bag ved 225 °C i ca. 15 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8607 gange,
og udskrevet 94 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu