Pil løget og skær det i fine tern. Sautér det ca. 3 min. i 2 spsk smør. Spinaten ribbes og skylles godt. Varmes i gryden til det netop falder sammen. Bouillon og løg tilsættes og suppen varmes igennem og heri kommes det pressede hvidløg. Suppen smages til med peber og salvie og det resterende smør kommes i sammen med osten.
Kog ¾ l vand op sammen med eddike og salt. Æggene slåes ud i kop og kommes i enkeltvis. Pocheres 3-4 minutter. Anret suppen sammen med pocheret æg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6926 gange, og udskrevet 105 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider