Citronpie med marengs
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Oprindelsesland : England Indsendt : Red: |
|
|
Findel fedtstoffet i melet og kom vand i.
Saml dejen.
Creme: Rør majsstivelse, vand og citronsaft samt skal sammen og bring det i kog, mens der piskes. Tag det fra varmen. Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk det i den varme creme sammen med smørret. Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform hermed. Forbag ved 175 grader i 20 min. Kom cremen i. Marengs: Pisk hviderne stive og pisk sukkeret i. Kom marengsmassen over. Bag pien færdig ved 150 grader til marengen har fået farve, ca 20 min. |
|
Opskriften er vist 18178 gange,
og udskrevet 409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2008-05-09 18:17:27 jeg har lavet desserten mange gange og altid med succes. Dog bliver marengslåget aldrig helt sprødt, men smager godt sammen med den syrlige citroncreme. annamette - 2007-10-17 18:34:07 lyder lækker men jeg har ikke smagt det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne