Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Citronpie med marengs

Citronpie med marengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertpie

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.hvedemel
100 g.smør
4 spsk.koldt vand
 
 Creme:
3 spsk.majsstivelse
2 dl.vand
 reven skal og saft af 2 citroner
3 æggeblommer
125 g.sukker
50 g.smør
 
 Marengs:
3 æggehvider
150 g.sukker
 


Opskrift:

Findel fedtstoffet i melet og kom vand i. Saml dejen.

Creme:
Rør majsstivelse, vand og citronsaft samt skal sammen og bring det i kog, mens der piskes. Tag det fra varmen.
Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk det i den varme creme sammen med smørret.

Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform hermed. Forbag ved 175 grader i 20 min.
Kom cremen i. Marengs:
Pisk hviderne stive og pisk sukkeret i.

Kom marengsmassen over. Bag pien færdig ved 150 grader til marengen har fået farve, ca 20 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 16626 gange,
og udskrevet 380 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jette  -  2008-05-09 18:17:27
jeg har lavet desserten mange gange og altid med succes. Dog bliver marengslåget aldrig helt sprødt, men smager godt sammen med den syrlige citroncreme.


annamette  -  2007-10-17 18:34:07
lyder lækker men jeg har ikke smagt det