Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Små spinatbrød

Små spinatbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
75 g.smør
2.5 dl.vand
50 g.gær
0.5 tsk.salt
1 æg
3 spsk.fromage blanc
550 g.hvedemel
 
 Fyld:
250 g.frisk eller frossen hel spinat
1 lille løg
1 fedhvidløg
0.5 dl.mellemlagret revet ost
0.5 tsk.salt
1 tsk.timian
 
 Pensling:
 æg
 


Opskrift:

Smørret smørret, hæld det i bageskålen og tilsæt vandet. Rør gæren ud i smørblandingen. Tilsæt salt, æg, fromage blanc og det meste af melet. Ælt dejen blank og tilsæt mel, til den bliver smidig. Sæt dejen lunt til hævning, tildækket ca. ½ time. Fyld: Skyl spinaten, hvis den er frisk. Lad den frosne spinat tø op og dryp fri for væde. Hak spinaten groft. Pil løget og riv det groft, pil og pres hvidløget. Bland fyldet i en skål. Ælt dejen let igennem, og del den i 2 portioner. Rul hver portion ud med kagerullen til den måler ca. 20x30 cm. Del fyldet i 2 portioner. Læg en stribe på halvdelen af hvert dejstykke. Fold dejen over på midten, og tryk kanterne godt til. Skær hvert spinatbrød i 10 stykker på tværs og sno dem 2 gange på midten og læg dem på plade med bagepapir. Efterhæves lunt ca. 15 minutter. Sættes på midterste ovnrille i en 225 grader varm ovn. Bages 15-20 minutter. Afkøles på rist og spises nylavet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6714 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu