Smuldr gæren og rør den ud i vandet.
Tilsæt salt og mel og ælt dejen smidig.
Del dejen i 6 og form dem til boller.
Efterhæves tildækket på bordet ca. 30 minutter.
Rul hver bolle meget tynd med kagerulle på et meldrysset bord og læg dem på smurte bageplader.
Bland vand og sesamolie og pensl brødene og drys til sidst sesamfrø og birkes på.
Sæt brødene på midterrillen i en 225 grader forvarmet ovn.
Bages 5-7 minutter.
Afkøles på rist.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6839 gange, og udskrevet 126 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider