Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyndbrød med birkes og sesam

Tyndbrød med birkes og sesam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
10 g.gær
2.5 dl.håndvarmt vand
1 tsk.salt
100 g.sigtemel
250 g.hvedemel
 
 Pensling:
1 spsk.sesamolie
2 spsk.varmt vand
 sesamfrø
 birkes
 


Opskrift:

Smuldr gæren og rør den ud i vandet. Tilsæt salt og mel og ælt dejen smidig. Del dejen i 6 og form dem til boller. Efterhæves tildækket på bordet ca. 30 minutter. Rul hver bolle meget tynd med kagerulle på et meldrysset bord og læg dem på smurte bageplader. Bland vand og sesamolie og pensl brødene og drys til sidst sesamfrø og birkes på. Sæt brødene på midterrillen i en 225 grader forvarmet ovn. Bages 5-7 minutter. Afkøles på rist.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6500 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu