Piadina Romagnola

Piadina Romagnola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 dl.mælk
10 g.gær
1 dl.vand
0.5 spsk.natron
0.5 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
300 g.hvedemel
 
Opskrift:
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt vand, natron, salt og olie og til sidst melet. Arbejd dejen godt igennem og lad den hæve tildækket et par timer. Del dejen i 12 stykker og rul dem ud i ½ cm. tykke cirkler. Varm en jernpande op og bag brødene 2-3 minutter på hver side. Spis brødene lune og nybagte med ost og skinke.

Tips:

Brødene kan pakkes i et fugtigt viskestykke og senere varmes på stegepanden eller i ovnen. Hvis de varmes i længere tid ved svag varme bliver de sprøde.


karakterer:
Opskriften er vist 8691 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu