Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Piadina Romagnola

Piadina Romagnola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 dl.mælk
10 g.gær
1 dl.vand
0.5 spsk.natron
0.5 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
300 g.hvedemel
 


Opskrift:

Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt vand, natron, salt og olie og til sidst melet. Arbejd dejen godt igennem og lad den hæve tildækket et par timer. Del dejen i 12 stykker og rul dem ud i ½ cm. tykke cirkler. Varm en jernpande op og bag brødene 2-3 minutter på hver side. Spis brødene lune og nybagte med ost og skinke.

Tips:

Brødene kan pakkes i et fugtigt viskestykke og senere varmes på stegepanden eller i ovnen. Hvis de varmes i længere tid ved svag varme bliver de sprøde.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7987 gange,
og udskrevet 118 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu