Hurtige horn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Findel gæren i dejfadet.
Hæld lidt af den lune mælk over.
Rør gæren glat og kom resten af mælken i.
Smelt smørret, men lad det ikke blive varmt.
Kom smørret i sammen med salt, sukker og det meste af melet.
Ælt dejen godt igennem.
Den skal være glat og smidig og slippe skålen.
Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
Ælt den let igennem.
Del den i 2 portioner.
Rul hver portion ud i en rund plade på ca. 40 cm. i diameter.
Del hver plade i 6 lige store trekanter og tril dem sammen fra den brede ende.
Form dem i en halvcirkel til horn.
Læg dem på plade med bagepapir med spidsen nedad og lad dem efterhæve, tildækket og lunt til det dobbelte.
Pensl med sammenpisket æg og drysses med birkes.
Sæt pladen på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 15 minutter.
|
|
Opskriften er vist 12570 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne