Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Trekornsflutes

Trekornsflutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Flutes

Hovedingrediens : Mel - Sigtemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 gram Gær
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Kommen, frø 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 45 gram
3 spsk. Hørfrø 1 tsk. vejer ca. 4 gram.
1 spsk. vejer ca. 12 gram.
1 dl. vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
300 gram Sigtemel
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
   


Opskrift:

Gæren smuldres i dejfadet. Hæld 1 dl. lunkent vand over. Rør gæren glat og hæld resten af vandet i.

Tilsæt kommen, hørfrø, sesamfrø, olie, salt, sigtemel og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt sammen og kom mere mel i, til dejen slipper skålen. Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.

Ælt dejen let igennem. Del den i 3 lige store stykker, der trilles i bagepladens længde og lægges på plade med bagepapir. Efterhæver til dobbelt størrelse, tildækket og lunt.

Pensles med æggehvide og drysses med sesamfrø. Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 20 minutter.

Afkøles på rist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 19474 gange,
og udskrevet 626 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

SBJ  -  2008-07-17 08:42:44
hvor lang tid skal den ca. hæve?