Mexicansk kakaobrød

Mexicansk kakaobrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.gær
2 dl.mælk
25 g.smør
2 dl.vand
1 tsk.salt
250 g.grahamsmel
300 g.hvedemel
3 spsk.kakao
 
Opskrift:
Gæren smuldres i dejfadet. Lun mælken, hæld den i fadet og rør gæren glat.

Smelt smørret, bland vandet i og hæld det i fadet sammen med salt, grahamsmel og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt og lad den hæve, tildækket og lunt til dobbelt størrelse.

Ælt dejen let igennem på melet bord. Del dejen i 2 portioner og ælt den ene med kakao.

Rul den lyse dej ud og fold den omkring den mørke. Lægges i smurt form. Lad brødet hæve til dobbelt størrelse, tildækket og lunt. Pensl med vand.

Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 40 minutter.

Afkøles på rist.





karakterer:
Opskriften er vist 13410 gange,
og udskrevet 450 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er go'

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god