Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mexicansk kakaobrød

Mexicansk kakaobrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
2 dl.mælk
25 g.smør
2 dl.vand
1 tsk.salt
250 g.grahamsmel
300 g.hvedemel
3 spsk.kakao
 


Opskrift:

Gæren smuldres i dejfadet. Lun mælken, hæld den i fadet og rør gæren glat.

Smelt smørret, bland vandet i og hæld det i fadet sammen med salt, grahamsmel og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt og lad den hæve, tildækket og lunt til dobbelt størrelse.

Ælt dejen let igennem på melet bord. Del dejen i 2 portioner og ælt den ene med kakao.

Rul den lyse dej ud og fold den omkring den mørke. Lægges i smurt form. Lad brødet hæve til dobbelt størrelse, tildækket og lunt. Pensl med vand.

Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 40 minutter.

Afkøles på rist.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 11564 gange,
og udskrevet 396 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mig  -  0000-00-00 00:00:00
den er go'


12346  -  0000-00-00 00:00:00
den er god