Persillesauce (Fedtfattig)

Persillesauce (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Klassiske Saucer

Hovedingrediens : Krydderurter - Persille

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 dl.skummetmælk
1.5 dl.bouillon/suppe
2 spsk.maizena til jævning
 Salt
 friskkværnet peber
1 bdt.persille, hakket
 
Opskrift:
Mælk og bouillon/suppe bringes i kog, Jævnes og smages til med salt og peber. Persille tilsættes. Sovsen koger et par minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 45591 gange,
og udskrevet 1187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Heidi Christiansen  -  2013-05-27 16:43:49
Vi spiser den til fiskefrikadeller og små lækre kartofler. Det er lækkert :)

Henrik  -  2010-09-03 19:49:00
Den var superb til fisk

Sandra  -  2010-09-03 11:23:37
Fordi noget mad er fedende, behøver man jo ikke gøre det endnu værre ved også at tilføje en fed sovs. Desuden står der ingen steder, at man skal lave den til flæsk. Vi skal have den til ovnbagt fisk iaften :O)

lotte  -  2007-01-29 10:59:37
rigtig god

Monni  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis du tilbereder flæsken rigtigt, er der ikke meget fedt tilbage!

js  -  0000-00-00 00:00:00
hvorfor ville nogen lave fedtfattig sovs til stegt flæsk

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Og mindst lige så god til stegt flæsk

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Og mindst lige så god til stegt flæsk

Susanne Søndergaard  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare go` til dampet fisk