Persillesauce (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Krydderurter - Persille Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Mælk og bouillon/suppe bringes i kog,
Jævnes og smages til med salt og peber.
Persille tilsættes.
Sovsen koger et par minutter.
|
|
Opskriften er vist 57930 gange,
og udskrevet 1259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi Christiansen - 2013-05-27 16:43:49 Vi spiser den til fiskefrikadeller og små lækre kartofler. Det er lækkert :) Henrik - 2010-09-03 19:49:00 Den var superb til fisk Sandra - 2010-09-03 11:23:37 Fordi noget mad er fedende, behøver man jo ikke gøre det endnu værre ved også at tilføje en fed sovs. Desuden står der ingen steder, at man skal lave den til flæsk. Vi skal have den til ovnbagt fisk iaften :O) lotte - 2007-01-29 10:59:37 rigtig god Monni - 2005-01-01 01:01:01 Hvis du tilbereder flæsken rigtigt, er der ikke meget fedt tilbage! js - 2005-01-01 01:01:01 hvorfor ville nogen lave fedtfattig sovs til stegt flæsk Mette - 2005-01-01 01:01:01 Og mindst lige så god til stegt flæsk Mette - 2005-01-01 01:01:01 Og mindst lige så god til stegt flæsk Susanne Søndergaard - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare go` til dampet fisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne