grøntsag- eller hønsebouillon1 l. grøntsag- eller hønsebouillon
salt salt
peber peber
2
spsk.
friskhakket persille2 spsk. friskhakket persille
Opskrift:
Skalotteløgene pilles og skæres i fine tern. Fennikler renses og snittes i fine strimler. Løgene sauteres gyldne i olien og fennikelstrimlerne tilsættes og sauteres med et øjeblik inden bouillon hældes på. Suppen koges ved svag varme i 30 minutter. Tilsidst blendes suppen i food-processor og hældes tilbage i gryden. Gives endnu et opkog, smages til med salt og peber. Hældes i varme suppetallerkener og drysses med friskhakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7204 gange, og udskrevet 95 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider