Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Minestra di ceci e castagne

Minestra di ceci e castagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
400 g.kikærter
 salt
2 stænglerblegselleri
4 laurbærblade
7 spsk.olivenolie
500 g.kastanier
4 fedhvidløg
150 g.røget spæk
 friskkværnet sort peber
4-6 skivertoastbrød
 
Opskrift:
Udblød ærterne 12 timer i vand. Sigt vandet fra og lad dem dryppe godt af. Kom dem i en gryde sammen med selleri, laurbærblad og 2 spsk olivenolie. Tilsæt vand og kog ved svag varme i ca. 90 minutter til væden er reduceret til 1/3. Imellemtiden ridses kastanier og sættes i ovnen ved 200 grader i 40 minutter. Pil skal og det grove hud af kastanierne og mos det godt. Den resterende del olie varmes på en pande. Heri sauteres det finthakket hvidløg og det i tern skårne spæk. Tilføj kastaniemosen sammen med friskkværnet peber og lad det stege ved svag varme i ca. 6-7 minutter. Tag laurbærbladet op af suppen og rør kastanie-spæk blandingen i suppen. Rist brødet og servér det til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8824 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu