bacon (f.eks. pancetta)80 g. bacon (f.eks. pancetta)
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
2
flåede tomater fra dåse2 flåede tomater fra dåse
2
spsk.
smør2 spsk. smør
7.5
dl.
hønsebouillon7.5 dl. hønsebouillon
150
g.
spaghetti150 g. spaghetti
50
g.
reven pecorino50 g. reven pecorino
Opskrift:
Broccoli skæres i buketter. Halvdelen snittes i mindre fine stykker. De resterende broccoli-buketter koges 10 minutter i letsaltet vand. Holdes herefter varme. Bacon skæres i tern. Hvidløg pilles og skæres i tynde skiver. Tomaterne presses fri for saft og kerner. Skæres herefter i fine tern eller strimler. Hvidløg og bacon sauteres let af i lidt olie. Tomattern sauteres med til grødlignende konsistens. Stilles herefter tilside. De kogte broccoli tages op af gryden og der tilsættes istedet de fintsnittede broccoli og dette koges ca. 10-15 min. Urterne pureres og koges atter op sammen med spaghettierne som er skåret i 5 cm lange stykker, samt tomat- og hvidløgsmassen. Koges endnu 10 min og smages herefter til med salt og peber. De tilsidesatte hele broccoli lægges i dyb suppetallerken sammen med suppe og friskreven ost.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7515 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider