Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Speltbrød med krydderurter

Speltbrød med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Speltmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.vand
2 tsk.groft salt
1 tsk.honning
12.5 g.gær
200 g.sigtet speltmel
100 g.Durum hvedemel
100 g.alm. hvedemel
 
 Ovenpå:
0.5 spsk.olivenolie
2 tsk.groft salt
1 spsk.frisk hakket rosmarin
 


Opskrift:

Rør gæren ud i vandet sammen med salt og honning. Rør de tre slags mel i, en ad gangen. Dejen skal bare røres med en ske og have konsistens som tyk havregrød. Drys et tyndt lag mel over, læg film over skålen og stil den i køleskab natten over eller mindst 6 timer (kan også stuehæves på ca. 3 timer). Tag dejen ud og rør den let igennem men en ske. Tænd oven på 220 grader og lad bagepladen varme med i ovnen. Tag den ud, kom bagepapir på og bred dejen ud herpå i en firkant, brug skeen. Dryp eller pensl olien over og drys med salt og rosmarin. Lad det stå 10 minutter. Bag brødet midt i ovnen ca. 20 minutter til overfladen er lysebrun og kanterne let sprøde. Lad det køle af på en rist.

Tips:

Kan fryses.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10815 gange,
og udskrevet 342 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu