Speltbrød med soltørrede tomater

Speltbrød med soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Speltmel

Ukendt oprindelseslandKilde : Forbrugernes Hus

Indsendt :

Ingredienser:
4 dl.vand
50 g.gær
1 spsk.olie
1 tsk.honning
1 tsk.salt
1 tsk.oregano
3 spsk.fintrevet parmesanost
100 g.grofthakkede soltørrede tomater
300 g.spelt
400 g.sigtet spelt
 
Opskrift:
Vandet lunes til ca. 37 grader. Gær, olie, honning, salt, oregano, parmesan og soltørrede tomater tilsættes og det hele blandes godt. Melet tilsættes, og dejen æltes til den er glat. Hæver i en time. Slås ned og æltes igen. Dejen formes som en pølse og lægges i den smurte form. Ridses og efterhæver i 30 minutter. Bages ved 180 grader i 40 minutter og afkøles på rist.


karakterer:
Opskriften er vist 12859 gange,
og udskrevet 561 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2019-02-18 17:41:19
Martin skriver jo, at den hverken kan kaldes det ene eller det andet. Så det er jo underordnet, om man så kun kan tåle det ene frem for det andet

Juanitta   -  2017-12-15 06:35:03
Det er korrekt - men der findes mennesker der kan tåle gluten men ikke hvede

Martin  -  2013-08-16 19:01:08
Denne opskrift kan ikke rigtigt kaldes hverken gluten eller hvedefri, da spelt regnes for en hvedesort, og indeholder gluten.

  -  2010-02-14 22:13:28
Vær opmærksom på at speltmel er at regne for hvedemel