Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Speltbrød med soltørrede tomater

Speltbrød med soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Speltmel

Ukendt oprindelseslandKilde : Forbrugernes Hus

Indsendt :





Ingredienser:
4 dl.vand
50 g.gær
1 spsk.olie
1 tsk.honning
1 tsk.salt
1 tsk.oregano
3 spsk.fintrevet parmesanost
100 g.grofthakkede soltørrede tomater
300 g.spelt
400 g.sigtet spelt
 


Opskrift:

Vandet lunes til ca. 37 grader. Gær, olie, honning, salt, oregano, parmesan og soltørrede tomater tilsættes og det hele blandes godt. Melet tilsættes, og dejen æltes til den er glat. Hæver i en time. Slås ned og æltes igen. Dejen formes som en pølse og lægges i den smurte form. Ridses og efterhæver i 30 minutter. Bages ved 180 grader i 40 minutter og afkøles på rist.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11747 gange,
og udskrevet 543 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2019-02-18 17:41:19
Martin skriver jo, at den hverken kan kaldes det ene eller det andet. Så det er jo underordnet, om man så kun kan tåle det ene frem for det andet


Juanitta   -  2017-12-15 06:35:03
Det er korrekt - men der findes mennesker der kan tåle gluten men ikke hvede


Martin  -  2013-08-16 19:01:08
Denne opskrift kan ikke rigtigt kaldes hverken gluten eller hvedefri, da spelt regnes for en hvedesort, og indeholder gluten.


  -  2010-02-14 22:13:28
Vær opmærksom på at speltmel er at regne for hvedemel