Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk olivenbrød uden æg

Græsk olivenbrød uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :




Ingredienser:
400 g.hvedemel
200 g.grahamsmel
2 dl.olivenolie
25 g.gær
1 tsk.salt
3 dl.vand
100 g.fetaost, smuldret
100 g.oliven i små stykker
 
 olivenolie til smøring af bagepladen
 


Opskrift:

Gæren opløses i lunkent vand og blandes sammen med mel, grahamsmel, olivenolie og salt.

Æltes godt sammen til en smidig dej i en stor skål. Hold lidt mel tilbage, da det er forskelligt hvor meget væske mel kan opsuge.

Dejen stilles tildækket til hævning et lunt sted i 45 minutter. Dejen rulles ud til et rektangel i et ca. 2 ca. tykt lag. Fetaost og oliven lægges på og dejen rulles til en roulade. Rouladen lægges på en olivensmurt bageplade og efterhæver tildækket i 30 minutter. Brødet pensles med vand og bages 25-30 minutter ved 200 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10032 gange,
og udskrevet 208 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

krisine  -  0000-00-00 00:00:00
den ser god ud