Græsk landbrød med feta

Græsk landbrød med feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Oste - Feta

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.hvedemel
2.5 dl.lunkent vand
30 g.gær
1 tsk.salt
1 spsk.olie
1 æg
100 g.fetaost
20 sorte oliven
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vand. De øvrige ingredienser røres i dejen og den æltes godt. Lad den hæve i 30 min.

Dejen slås ned og rulles til en aflang flade. Ost og oliven (uden sten) fordels ud over brødet, der rulles sammen på den lange led og drejes som en snegl på bagepladen. Efterhæver i 20 min.

Pensles med mælk eller æg og bages ved 200 grader i 30 min.


karakterer:
Opskriften er vist 19229 gange,
og udskrevet 619 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Louise  -  2007-12-06 13:37:54
Rigtig lækkert. Spændende brød. det er værd at prøve.

Helena  -  2007-05-15 13:44:59
Udemærket brød. Synes dog, at ekstra feta gør brødet markant mere spændende!

Pernille  -  2007-02-17 13:54:55
<oliven kan med fordel skiftes ud med soltørrede tomater

Anne Søndermark  -  0000-00-00 00:00:00
SUPER!

Karin  -  0000-00-00 00:00:00
Dette brød er rigtig lækkert, især hvis det har været frosset og varmes op i ovn.