Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk landbrød med feta

Græsk landbrød med feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Oste - Feta

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hvedemel
2.5 dl.lunkent vand
30 g.gær
1 tsk.salt
1 spsk.olie
1 æg
100 g.fetaost
20 sorte oliven
 


Opskrift:

Rør gæren ud i vand. De øvrige ingredienser røres i dejen og den æltes godt. Lad den hæve i 30 min.

Dejen slås ned og rulles til en aflang flade. Ost og oliven (uden sten) fordels ud over brødet, der rulles sammen på den lange led og drejes som en snegl på bagepladen. Efterhæver i 20 min.

Pensles med mælk eller æg og bages ved 200 grader i 30 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (11 stemmer)

Opskriften er vist 17684 gange,
og udskrevet 591 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Louise  -  2007-12-06 13:37:54
Rigtig lækkert. Spændende brød. det er værd at prøve.


Helena  -  2007-05-15 13:44:59
Udemærket brød. Synes dog, at ekstra feta gør brødet markant mere spændende!


Pernille  -  2007-02-17 13:54:55


Anne Søndermark  -  0000-00-00 00:00:00
SUPER!


Karin  -  0000-00-00 00:00:00
Dette brød er rigtig lækkert, især hvis det har været frosset og varmes op i ovn.