Brun sauce (Opbagt)

Brun sauce (Opbagt), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Klassiske Saucer

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
20 g.margarine
20 g.hvedemel
3.5 dl.suppe
 salt
 sukker
 kulør
 
Opskrift:
Margarinen brunes og afbages med melet. Suppen spædes i lidt efter lidt. Saucen koges igennem 10 min. og smages til med salt og en anelse sukker.

Saucen farves evt. med kulør


karakterer:
Opskriften er vist 29691 gange,
og udskrevet 491 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

hanne  -  2010-08-01 13:54:21
Jeg tror ikke en "veganer" bruger mel

kok-amok  -  2006-12-28 19:14:06
hvis mand bruger maizene er 20 gram alt for meget mel