| |
|
Brun sauce (Opbagt)
Brun sauce (Opbagt), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
20 | g. | margarine 20 g. margarine | 20 | g. | hvedemel20 g. hvedemel | 3.5 | dl. | suppe3.5 dl. suppe | | | salt salt | | | sukker sukker | | | kulør kulør | | | |
| |
Margarinen brunes og afbages med melet.
Suppen spædes i lidt efter lidt.
Saucen koges igennem 10 min. og smages til med salt og en anelse sukker.
Saucen farves evt. med kulør
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2
(11 stemmer)
Opskriften er vist 28961 gange, og udskrevet 490 gange.
| |
|
|
Kommentarer
hanne - 2010-08-01 13:54:21 Jeg tror ikke en "veganer" bruger mel
kok-amok - 2006-12-28 19:14:06 hvis mand bruger maizene er 20 gram alt for meget mel
|
|