Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagt kartoffel med hytteostsalat og avocado

Bagt kartoffel med hytteostsalat og avocado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Oste - Hytteost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2-4 bagekartofler (efter sult)
 
1 lille bæger hytteost
0.5 rødløg
4 soltørrede tomater i olie
1 spsk.solsikkekerner
 salt
 peber
 
2 modne avocadoer
0.5 rødløg
4-6 skiverparmeskinke
 citronsaft
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skrub kartoflerne godt og snit et kryds i dem. Stil dem i en 200 grader varm ovn i en time. Rør hytteosten med finthakket rødløg, finthakkede soltørrede tomater, solsikkekerner og salt og peber. Skær avocadoerne i skiver eller tern og anret dem med skinke og hakket løg. Dryp med citron og drys med salt og peber. Kom en skefuld hytteostsalat i hver kartoffel og server resten til avocadosalaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 23638 gange,
og udskrevet 483 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

semikokken  -  2011-05-27 11:16:36
Den her opskrift lyder virkelig herlig, den skal prøves!


mester  -  0000-00-00 00:00:00
DEN ER SÅ LÆKKER