Bagt kartoffel med hytteostsalat og avocado

Bagt kartoffel med hytteostsalat og avocado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Oste - Hytteost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2-4 bagekartofler (efter sult)
 
1 lille bæger hytteost
0.5 rødløg
4 soltørrede tomater i olie
1 spsk.solsikkekerner
 salt
 peber
 
2 modne avocadoer
0.5 rødløg
4-6 skiverparmeskinke
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skrub kartoflerne godt og snit et kryds i dem. Stil dem i en 200 grader varm ovn i en time. Rør hytteosten med finthakket rødløg, finthakkede soltørrede tomater, solsikkekerner og salt og peber. Skær avocadoerne i skiver eller tern og anret dem med skinke og hakket løg. Dryp med citron og drys med salt og peber. Kom en skefuld hytteostsalat i hver kartoffel og server resten til avocadosalaten.





karakterer:
Opskriften er vist 26447 gange,
og udskrevet 537 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-27 11:16:36
Den her opskrift lyder virkelig herlig, den skal prøves!

  -   2005-01-01 01:01:01
DEN ER SÅ LÆKKER