Nøddeposteg

Nøddeposteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.porrer
40 g.smør
1 fedhvidløg
250 g.champignoner
100 g.hasselnødder
3 tørre grahamsboller (150 g.)
1 spsk.frisk timian
2 dl.piskefløde
5 dl.mælk
2 store æg
 
Opskrift:
Porrerne renses, snittes fint og svitses i smørret i 5-8 minutter sammen med presset hvidløg. Skivede champignoner tilsættes, og grønsagerne snurrer endnu 5-6 minutter under låg.

Nødderne hakkes med en kniv. Bollerne skæres i små tern. Begge dele blandes i grønsagerne sammen med timian, lidt salt og peber.

Der spædes med mælk og fløde og blandingen koges igennem og afkøles.

Nu tilsættes æggene, et ad gangen.

Pres blandingen sammen i en velsmurt, raspdrysset form og bag postejen ved 175°C i ca. 40 minutter. Kan serveres varm eller kold. med en god salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 14235 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu