Pirogger med valnøddefyld
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser og mel indtil det bliver en smidig dej.
Lad den stå og hæve lunt et par timer, gerne længere.
Ælt dejen igennem og rul den tyndt ud og udstik runde ” deje” med en diameter på ca. 12 cm. Bland fyldet og fordel det på ”dejene”. Fold dejen sammen med en gaffel. Læg piroggerne på bagepapir på en plade. Efter hæv ca. ½ time. Pensl med olie eller æg. Bag ved 200 grader i ca. 15 minutter. Tips: Disse pirogger er super gode som tilbehør til supper, salater eller grøntsagspostejer. De er også gode til frokost og madpakker. |
|
Opskriften er vist 20530 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Sine - 2005-01-01 01:01:01 De er super go'e. Man kan evt tilføje en enkelt laksebøf. Jette - 2005-01-01 01:01:01 Disse pirogger er super gode. De sidste 150 g sigtet speltmel er for meget - brug kun 50 g mel (hvedemel er godt) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne