Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pirogger med valnøddefyld

Pirogger med valnøddefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

MadpakkerRet : Madpakker - Madpakke

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
1 dl.lunkent vand
10 g.gær
0.5 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
125 g.speltmel
150 g.sigtet speltmel
 
 Fyld :
100 g.gedefeta
1.5 dl.groft hakkede valnødder
2-3 dl.groft hakket grønt ( spinat - persille - grønkål eller lign.)
 salt
 evt.peber
 


Opskrift:

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser og mel indtil det bliver en smidig dej. Lad den stå og hæve lunt et par timer, gerne længere.

Ælt dejen igennem og rul den tyndt ud og udstik runde ” deje” med en diameter på ca. 12 cm.

Bland fyldet og fordel det på ”dejene”. Fold dejen sammen med en gaffel. Læg piroggerne på bagepapir på en plade. Efter hæv ca. ½ time.

Pensl med olie eller æg. Bag ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Tips:

Disse pirogger er super gode som tilbehør til supper, salater eller grøntsagspostejer. De er også gode til frokost og madpakker.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17380 gange,
og udskrevet 417 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sine  -  0000-00-00 00:00:00
De er super go'e. Man kan evt tilføje en enkelt laksebøf.


Jette  -  0000-00-00 00:00:00
Disse pirogger er super gode. De sidste 150 g sigtet speltmel er for meget - brug kun 50 g mel (hvedemel er godt)